Кои са най-желаните жени за 2013 г.?

2012-12-11 18:59:00
Кои са най-желаните жени за 2013 г.?
Снимка: Reuters

Британската телевизионна водеща Холи Уилоуби оглави класацията на сайта Askmen.com на най-желаните жени за предстоящата 2013 г., съобщава “Female First”.

 

За русокосата красавица са гласували малко повече от 10% от участниците в допитването. В своя избор те е трябвало да се водят не само от външността на дамите, но и от характера, интелекта, таланта и чувството им за хумор.

 

 

„Холи бие един куп холивудски знаменитости и супермодели, които обикновено попадат на челните места в подобен род класации, затова е интересно да видим как се променят вкусовете на мъжете с времето. Холи е чаровна и красива жена, тя е майка на две деца и има изключително успешна кариера. Тя е дама, с която мъжете биха искали както да имат интимна връзка, така и приятелство”, коментират редакторите на Askmen.com.

 

На второ място в класацията на най-желаните жени за 2013 г. е 22-годишната американска актриса Дженифър Лоурънс, която впечатлява не само със сексапила си, но и със своя талант. Звездата получи многобройни положителни отзиви от страна на филмовите критици за ролята си в тазгодишния блокбъстър „Игрите на глада”. Трета в списъка пък е британската певица Черил Коул.

 

Вижте как изглежда пълният Топ 10 на класацията на най-желаните жени за 2013 г.:

 

1. Холи Уилоуби

2. Дженифър Лоурънс

3. Черил Коул

4. Кейт Ъптън

5. Джесика Енис

6. Мила Кунис

7. Кели Брук

8. Риана

9. Джесика Браун Финдли

10. Ема Уотсън

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Mladenoff
преди 11 години

И ся к'во - Мила Кунис не заслужава дори *** да я наречеш така ли ? Ти на интересен ли се правиш ? Или може би си на 70 с някви соц разбирания за красота ?

papugai
преди 11 години

При опасност от удавяне бих я уважил, спасителен пояс никога не е излишен.Дори да прескочим цялата пластмаса по нея остава и русата коса. Не харесвам блондинки, без значение как изглеждат.

FuckedUp
преди 11 години

До papugai: Не вярвам да не уважиш Kate Upton.

papugai
преди 11 години

Тая руса *** майка е най-желана, а дори и красавица.Само Коул става за нещо, другите е комплимент и да ги наречеш маймуни.

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия